Servicii
Serviciile noastre

Când vine vorba de gestionarea IT pentru afacerea dvs. ai nevoie de un expert. Permiteți-ne să vă arătăm cum arată în lume asistența IT receptivă, fiabilă și responsabilă.

SERVICII IT Gestionate
SUPORT IT
BACKUP ȘI RECUPERARE
it consultancy
SECURITATE CIBERNETICĂ
SOFTWARE PERSONALIZAT
Ce ne face speciali
MISIUNEA NOASTRA

Bazându-ne pe tehnologiile și competențele noastre, creând valoare pentru clienții noștri. Vom realiza acest lucru concentrându-ne pe intersecția nevoilor emergente ale clienților noștri și pe accelerarea schimbărilor tehnologice și de afaceri.

VALORILE NOASTRE

Valorile noastre sunt principiile directoare pe care a fost fondată vrăjitoarea Xtern IT și modul în care ne străduim să ne desfășurăm activitatea zilnic. valorile ne stabilesc viziunea asupra lumii pe măsură ce modelăm viitorul. ei determină modul în care ne tratăm reciproc.

ABORDAREA SI CULTURA NOASTRA

Unitatea noastră pentru furnizarea de servicii excepționale se bazează pe convingerea că nu suntem nimic dacă nu sunteți mulțumit de noi. pasiunea noastră pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele, indiferent de ce, este ceea ce ne diferențiază cu adevărat de concurenții noștri.

1+
PROIECTE FINALIZATE
1+
CLIENTI
1%
CLIENTI SATISFACUTI
1+
Ani de experienta
Testimoniale

Xtern IT a fost un partener excelent pentru compania noastră. Indiferent de problemele sau nevoile mari sau mici, acestea ne ajută să o facem cu promptitudine și cu perioade de nefuncționare minime.

testimonial1
DAna Vasile Owner
Popepi Studio

Revenirea la Xtern IT îmi oferă liniște sufletească știind că tehnologia mea funcționează perfect în culise fără ca aceasta să interfereze și să perturbe operațiunile noastre de zi cu zi.

team3
Emil radulescu General Manager
Rec-Dec

Serviciul și asistența pe care le primim de la Xtern IT sunt întotdeauna excelente. Timpul de răspuns este incredibil, nivelul de expertiză este extrem de ridicat și profesionalismul personalului este impresionant.

team1
Ana Misu General Manager
TH Hotels       

Xtern IT a fost un partener excelent pentru compania noastră. Indiferent de problemele sau nevoile mari sau mici, acestea ne ajută să o facem cu promptitudine și cu perioade de nefuncționare minime.

testimonial2
Catalin
Moldoveanu
General Manager
STV Totalservices

Calitatea muncii Xtern IT este peste reproș și aș recomanda Xtern IT pentru servicii IT superioare. Este o plăcere să fac afaceri cu ei.

team2
Marius Ghiba Managing Director 
Interdiligence

Sunt proactivi în legătură cu nevoile noastre de IT. Nu am putea reuși fără sprijinul și parteneriatul lor. We couldn't make it without their support and partnership


testimonial3
Misha Cross Manager
ro_RORomanian