Despre noi
home-img1
despre Xtern IT

Xtern IT este o companie privată de asistență și servicii IT. 

Astăzi suntem mândri că ne lăudăm cu o echipă puternică de ingineri IT care se dezvoltă în căutarea mânecilor și rezolvarea problemelor IT și satisfacerea nevoilor dvs. de afaceri.

Suntem într-o misiune de a vă depăși așteptările și de a forma o relație pe termen lung, reciproc avantajoasă cu dvs.

De ce noi

Iată 6 motive pentru care ar trebui să ne alegeți pentru a vă construi infrastructura, pentru a vă sprijini oamenii și sistemele, precum și pentru a vă sfătui cu privire la proiectele care vă vor reduce riscul.

RETEA

Serviciile cloud depind de rețea, motiv pentru care Xtern IT gestioneaza rețeaua și serviciile de monitorizare ce au devenit critice pentru IT.

Service desk

Asistența Xtern IT 24/7 asigura o eficiență maximă a serviciului, rezolvarea problemelor și îmbunătățirea continuă a serviciului.


ECHIPA DE EXPERȚI

În mai mult de 20 de ani de externalizare IT am câștigat experiență într-un spectru larg de tehnologii, industrii și aplicații.

One stop shop

Ne vom ocupa de toate aspectele infrastructurii dvs. IT, inclusiv hardware, gestionarea software-ului și orice alte nevoi tehnologice conexe. 

Suport 24/7

Ne putem conecta la computerul sau serverul dvs. de la distanță și putem rezolva multe probleme imediat fără a aștepta ca un tehnician să se deplaseze la locația dvs. 

100% SATISFACȚIE

Vrean să fii complet mulțumit de serviciile noastre. Facem tot ce este necesar pentru a vă face fericiți. Fără batai de cap, fără probleme.

1+
PROIECTE FINALIZATE
1+
CLIENTI
1%
CLIENTI SATISFACUTI
1+
Ani de experienta
Testimoniale

În calitate de client pe termen lung al Xtern IT, am fost întotdeauna impresionata de nivelurile ridicate de servicii oferite de echipa lor. Acestea sunt cu siguranță exceptionale în sectorul de suport IT.

testimonial1
Dana Vasile Owner
Popepi Studio

Xtern IT a fost un partener excelent pentru compania noastră. Indiferent de problemele sau nevoile mari sau mici, acestea ne ajută să o facem cu promptitudine și cu perioade de nefuncționare minime.


team3
Radulescu Emil General Manafer
Rec-Dec

Serviciul și asistența pe care le primim de la Xtern IT sunt întotdeauna excelente. Timpul de răspuns este incredibil, nivelul de expertiză este extrem de ridicat și profesionalismul personalului este impresionant.

team1
Ana Misu General Manager
TH Hotels

Xtern IT a fost un partener excelent pentru compania noastră. Indiferent de problemele sau nevoile mari sau mici, acestea ne ajută să o facem cu promptitudine și cu perioade de nefuncționare minime.

testimonial2
catalin
Moldoveanu
General Manager
STV Totalservices

Calitatea muncii Xtern IT este peste reproș și aș recomanda Xtern IT pentru servicii IT superioare. Este o plăcere să fac afaceri cu ei.

team2
Marius ghiba Managing Director 
Interdiligence

Sunt proactivi în legătură cu nevoile noastre de IT. Nu am putea reuși fără sprijinul și parteneriatul lor. We couldn't make it without their support and partnership


testimonial3
Misha Cross Manager

ro_RORomanian